BannerMKBZZP

Snel en overal ondernemen.

In de hedendaagse wereld is ondernemen en de digitale wereld van computers en programma's niet meer los van elkaar te zien. De beveiliging en het overal op in moeten loggen, maakt het werk er niet gemakkelijker op. Uw wilt ondernemen en geen computers beheren.

Cloudportaal biedt hier een oplossing voor die snel geïmplementeerd kan worden, simpel in gebruik is, weinig investeringen vraagt, lage operationele kosten heeft en de regelgeving 24/7 volgt.

Geen gebruikersnamen, ingewikkelde en verschillende wachtwoorden. Ook geen tokens, authenticatie apps of andere ingewikkelde methoden zijn nodig voor een maximale veiligheid. Een ID, een KEY en een mobiele telefoon volstaan. Er hoeft geen app geïnstalleerd te worden, dus een telefoon die alleen kan bellen, is voldoende.

Gemakkelijk in gebruik en toch een maximale beveiliging.

 

 

     Contact                              Offerte     

 

 

Cloudportaal: Zonder zorgen.

Werk op elk device, waar je ook bent!

ZZPer met devices

 

 • Beveiliging op het hoogste niveau.
 • Je privacy maximaal gewaarborgd.
 • Virussen en malware hebben het nakijken
 • Wachtwoord problemen? Cloudportaal lost deze op. Je hoeft maar 1x in te loggen voor al uw lokale en cloudapplicaties (single sign-on).
 • Device onafhankelijk. Je kunt werken op iedere laptop of computer. Het maakt dan ook niet uit of je nu Windows, Ubuntu (Linux), MacOS of Chrome OS gebruikt.

Voordelen-MKB

 • Je cloudportaal bepaalt niet voor jou, maar jij bepaalt! Alles in eigen hand met de volledige controle over de Cloud en je eigen netwerkdiensten. 
  Werken met het Cloudportaal geeft de ultieme vrijheid van bewegen, want alles staat op je eigen lokatie. Veilig en vertrouwd met de maximale privacy voor jou en je klanten.
 • Door het unieke concept van het Cloudportaal heb je aan een webbrowser voldoende om 100% van je werkzaamheden te kunnen doen. Hierdoor kun je overal aan de slag waar je internet hebt.
 • Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid staan bij Cloudportaal centraal.
  De 'Authenticatie service' is een standaard onderdeel van Cloudportaal en zorgt er niet alleen voor dat je op een zeer veilige manier verbindt met het portaal maar zorgt ook voor een 'single sign-on' naar alle interne en externe (cloud) diensten.
 • Flexibel werken betekent voor veel mensen niet gebonden zijn aan plaats en tijd. Het Cloudportaal gaat nog een stap verder; je wordt ook apparaat-onafhankelijk. je kunt al je werkzaamheden blijven doen. Of dit nu op je vaste computer, Chromebook, je laptop of zelfs de computer van iemand anders is!

  Mocht je nu nog niet overtuigd zijn van de voordelen, dan maken wij met veel plezier een afspraak om de mogelijkheden live te demonstreren.

ZP-er

Cloudportaal:
Jouw ICT-omgeving, jouw kantoor.

De ultieme ervaring van vrijheid!

Cloudportaal.nl
Schepenveld 12-00
3891 ZK Zeewolde
Tel: 036-5222003
E-mail: Info@Cloudportaal.nl

Cloudportaal is een product van Solve Information Technology B.V.