Banner-Hoe werkt Cloudportaal

Cloudportaal Schema
De MultiRouter is cruciaal voor ons CloudPortaal. Deze zorgt voor een veilige verbinding door alle verbindingen vanaf het internet te blokkeren. Er wordt namelijk geen verbinding door de gebruiker met organisatie gemaakt, maar juist vanaf de organisatie naar de gebruiker.


Binnen de MultiRouter-familie vind je verschillende uitvoeringen van de MultiRouter. Deze kunnen allemaal in specifieke situaties toegepast kunnen worden, zo is er de ZZP-versie voor thuisgebruik en de Enterprise-versie voor grote kantoren.


Doordat er met de MultiRouter een veilige verbinding tot stand wordt gebracht, is het mogelijk om gebruik te maken van Single Sign-On (SSO). Met onze SSO krijgen medewerkers één login en key, waarmee ze op hun eigen profiel inloggen. De MultiRouter geeft een gebruiker na authenticatie via een opengezette, dynamische poort van de firewall toegang tot de interne omgeving.


Door onze veilige verbinding is naast de remote toegang ook remote beheer mogelijk. Als er een probleem ontstaat, kan er van afstand worden ingelogd op het portaal. Om betrouwbaarheid en continuïteit beter te garanderen, zorgen we ervoor dat je met twee of zelfs meer internetverbindingen verbonden bent, bijvoorbeeld met DSL én met 4G.

 
 
     Contact                             Offerte     
   Contact       Offerte