Banner-MultiRouter

De MultiRouter

Cloudportaal Schema MultiRouter

De MultiRouter is cruciaal voor ons CloudPortaal. Het is namelijk niet mogelijk om anders dan via de MultiRouter verbinding te krijgen met het interne netwerk. De MultiRouter zorgt daarbij voor een veilige verbinding. Dat werkt zo: de MultiRouter blokkeert alle verbindingen vanaf het internet. Zodoende wordt er dus geen verbinding door de gebruiker met organisatie gemaakt, maar juist vanaf de organisatie naar de gebruiker! Deze beveiligde verbinding wordt gelegd middels dubbele versleuteling.

De MultiRouter-familie

De MultiRouter familie bestaat uit een aantal uitvoeringen die voor specifieke situaties toegepast kunnen worden. Iedere uitvoering biedt maximale veiligheid tussen de remote medewerker en onderdelen en/of services in het lokale netwerk.

Onderstaand een overzicht van de verschillende uitvoeringen. Voor iedere uitvoering is een uitgebreidere toelichting beschikbaar.

 

Hosted

CloudSafe

 

De basis van Cloudportaal is de Hosted-versie. Bij deze versie staat het Cloudportaal bij ons in de Cloud. Je hebt zodoende geen fysieke MultiRouter nodig. Deze uitvoering is geschikt voor kleine (netwerk)omgevingen, zoals bijvoorbeeld je thuisomgeving.

 

 

 

 

MultiRouter ZZP/Eenmanszaak

ZZP

Het tweede lid van de MultiRouter-famile is de ZZP-uitvoering. Ook deze uitvoering is bescheiden in grootte en energieverbruik. Zodoende is deze perfect voor ZZP’ers. Doordat wifi en een tweede netwerkaansluiting standaard aanwezig zijn, kan de ZZP-uitvoering als volwaardige (internet)router fungeren voor thuissituaties of kleine kantoren.

MultiRouter SoHo

(Small Office, Home Office)

 

SoHo

De SoHo-MultiRouter kan ingezet worden bij kleinere kantoren. De vier netwerkaansluitingen zijn configureerbaar en in te stellen als LAN- of WAN-verbindingen. Daarnaast ondersteunt iedere ethernetaansluiting meerdere VLAN’s.

 

 

MultiRouter Office 19"

Office
De Office 19”-uitvoering van onze MultiRouter beschikt in de basisconfiguratie over vier netwerkaansluitingen. Daarnaast is deze uitvoering uit te breiden naar acht ethernetaansluitingen, die allemaal configureerbaar zijn. De Office 19” MultiRouter heeft ook mogelijkheden tot het plaatsen van harde schijven, zodat deze ook als NAS- en Cloud-opslag kan fungeren.

MultiRouter Enterprise 19"

Enterprise

De Office Enterprise 19”-uitvoering van de MultiRouter heeft in de basisconfiguratie de beschikking over acht netwerk aansluitingen. Deze uitvoering is uit te breiden naar 12 ethernetaansluitingen, die ook allemaal configureerbaar zijn. De Enterprise MultiRouter heeft ook mogelijkheden tot het plaatsen van harde schijven, zodat deze ook als NAS- en Cloud-opslag kan fungeren.

 
 
     Contact                             Offerte     
   Contact       Offerte