BannerOnderwijs

De alles-in-een ICT oplossing voor het onderwijs.

Uw basisschool is een omgeving van veiligheid. Met Cloudportaal creëert u een veilige ICT-omgeving, waarbij u 'de Cloud' binnen uw eigen school haalt. Overal en altijd toegang tot uw eigen data, niet ergens op een onbekende server, maar veilig in uw eigen cloud op uw eigen school. U geeft om de veiligheid van uw kinderen, wij geven om de veiligheid van uw data.

Met het Cloudportaal kunt u overal en altijd inloggen in uw eigen omgeving en kunt u direct aan de slag met al uw accounts, webapps, documenten en prikbord. U kunt zelfs een Windows-desktop starten. Eén plek om samen te werken, documenten te delen, te communiceren.

Kampt u met de privacy richtlijnen i.c.m. de invalleerkrachten? Ook hier biedt het Cloudportaal een oplossing voor. Voor de invalleerkracht kan eenvoudig, zonder enige ICT kennis, een account worden aangemaakt met eigen inloggegevens. Binnen het Cloudportaal kan aangeven worden voor welke leerkracht de invaller waarneemt waarna de invalleerkracht de rechten van de betreffende leerkracht krijgt. Er komt geen uitwisseling van gebruikersnamen of wachtwoorden aan te pas!

Een 'vinkje' volstaat om het account van de invalleerkracht weer uit te zetten. Eenvoudig, snel, maximaal veilig en de privacy is gewaarborgd.

 

     Contact                              Offerte     

 

 

Cloudportaal: Zonder zorgen.

U zit nergens aan vast!

Jongen met tablet

 • Service, onderhoud en installatie voor een vast bedrag per kwartaal.
 • Cloudportaal is per schooljaar opzegbaar, u zit niet aan langlopende contracten vast.
 • Wanneer u bestaande contracten heeft met andere ICT-aanbieders, kan Cloudportaal deze contracten integreren of overnemen.
 • Hiermee kunnen wij uw ICT-kosten aanzienlijk verlagen.

Voordelen onderwijs

 • Uw cloudportaal bepaalt niet voor u, maar u bepaalt! Alles in eigen hand met de volledige controle over de Cloud en uw eigen applicaties. 
  Werken met het Cloudportaal geeft de ultieme vrijheid van bewegen, want alles staat op uw eigen lokatie. Veilig en vertrouwd met de maximale privacy voor de leerlingen.
 • Door het unieke concept van het Cloudportaal heeft u aan een webbrowser voldoende om 100% van uw werkzaamheden te kunnen doen. Hierdoor kunnen leerlingen overal meteen aan de slag.
 • Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid staan bij Cloudportaal centraal.
  De 'Authenticatie service' is een standaard onderdeel van Cloudportaal en zorgt er niet alleen voor dat uw leerlingen op een zeer veilige manier verbinden met het portaal maar zorgt ook voor een eenvoudige toegang hebben tot alle interne en externe (cloud) diensten. Ze hoeven maar een keer in te loggen.
 • Hebt u niet genoeg computers voor alle leerlingen? Geen probleem. Ook met hun eigen laptops en Chromebooks kunnen ze eenvoudig gebruik maken van het Cloudportaal

  Mocht u nu nog niet overtuigd zijn van de voordelen, dan maken wij met veel plezier een afspraak om de mogelijkheden live te demonstreren.

Meisje met iPad

Cloudportaal:
De meest vertrouwde toegang tot internet.

Uw leerlingen veilig online!

Cloudportaal.nl
Schepenveld 12-00
3891 ZK Zeewolde
Tel: 036-5222003
E-mail: Info@Cloudportaal.nl

Cloudportaal is een product van Solve Information Technology B.V.