BannerArbitrage

Veiligheid boven alles

De filosofie van SolveIT gaat niet over producten maar het gaat over werkplezier.
Door juist product-onafhankelijk in de markt te staan is SolveIT in staat om werkplezier te vertalen naar intelligente en veilige oplossingen die plaats, tijd en device onafhankelijk zijn. SolveIT heeft ruim 20 jaar kennis en klantervaring samengebundeld in een uniek concept:

Het Cloudportaal.

Alle externe diensten ('de Cloud') en lokale netwerkdiensten samengevoegd in één overzichtelijk portaal website. Niet ergens bij derden, maar juist op uw eigen vertrouwde lokatie.

 

     Contact                              Offerte     

 

 

Cloudportaal: Zonder zorgen.

Alles afgeschermd op uw eigen server!

Vrouwe Justitia

 

 • Beveiliging op het hoogste niveau.
 • Uw privacy maximaal gewaarborgd.
 • Virussen en malware hebben het nakijken
 • Drastische vermindering op uw ICT-kosten
 • Wachtwoord problemen? Cloudportaal lost deze op. U hoeft maar 1x in te loggen voor al uw lokale en cloudapplicaties (single sign-on).
 • Device onafhankelijk. U kunt werken op iedere tablet, smartphone of computer. Altijd en overal.

 

Voordelen-recht

 • Uw cloudportaal bepaalt niet voor u, maar u bepaalt! Alles in eigen hand met de volledige controle over de Cloud en uw eigen netwerkdiensten. 
  Werken met het Cloudportaal geeft de ultieme vrijheid van bewegen, want alles staat op uw eigen lokatie. Veilig en vertrouwd met de maximale privacy voor u en uw collega's.
 • Door het unieke concept van het Cloudportaal heeft u aan een webbrowser voldoende om 100% van uw werkzaamheden te kunnen doen. Hierdoor is werkplekbeheer nagenoeg niet meer nodig en hebben virussen en malware het nakijken.
 • Het Cloudportaal bespaart u tot wel 70% aan ICT-kosten. Het werkplekbeheer verdwijnt, de hardware-eisen zijn minimaal en het beheer wordt sterk vereenvoudigd. De productiviteit van uw organisatie neemt toe. De onderhouds- en energiekosten nemen af.

 • Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid staan bij Cloudportaal centraal.
  De 'Authenticatie service' is een standaard onderdeel van Cloudportaal en zorgt er niet alleen voor dat uw mensen op een zeer veilige manier verbinden met het portaal maar zorgt ook voor een 'single sign-on' naar alle interne en externe (cloud) diensten.
 • Flexibel werken betekent voor veel organisaties niet gebonden zijn aan plaats en tijd. Het Cloudportaal gaat nog een stap verder; u wordt ook apparaat-onafhankelijk. U kunt al uw werkzaamheden blijven doen. Of dit nu op uw smartphone, computer of zelfs een tablet van iemand anders is!

  Mocht u nu nog niet overtuigd zijn van de voordelen, dan maken wij met veel plezier een afspraak om de mogelijkheden live te demonstreren.

Security

 

Cloudportaal:

Veiligheid boven alles.

Alles veilig op uw eigen server!

Cloudportaal.nl
Schepenveld 12-00
3891 ZK Zeewolde
Tel: 036-5222003
E-mail: Cloudportaal@SolveIT.nl