Banner-Security

Security en Redundancy

Cloudportaal Schema Security

Beveiliging op het hoogste niveau

Je ICT beveiligen én je wachtwoorden beheren. Om dit mogelijk te maken, maakt onze oplossing gebruik van een zogenoemde dynamic firewall. Hierbij worden alle verbindingen vanaf het internet geblokkeerd. Er wordt zodoende geen verbinding door de gebruiker met organisatie gemaakt, maar juist vanaf de organisatie naar de gebruiker! Deze beveiligde verbinding wordt gelegd middels dubbele versleuteling in onze MultiRouter.


Remote toegang en beheer

Door onze veilige verbinding is naast de remote toegang ook remote beheer mogelijk. Als er een probleem ontstaat, kan er van afstand worden ingelogd op het portaal. Servicepartijen krijgen hiermee vanaf hun eigen locatie al inzicht in de situatie en kunnen wellicht zelfs al met oplossingen komen!


Betrouwbaarheid en continuïteit

Om betrouwbaarheid en continuïteit beter te garanderen, zorgen we ervoor dat je organisatie met twee of zelfs meer internetverbindingen verbonden is, bijvoorbeeld met DSL én met 4G. Tussen deze internetverbindingen kan vervolgens geschakeld worden. Hierdoor blijft de je organisatie functioneel, zelfs als een verbinding naar buiten om wat voor reden dan ook onverhoopt wegvalt.

 

 

 

 
 
     Contact                             Offerte     
   Contact       Offerte