BannerVereniging

Snel overal vandaan de verenigingszaken regelen

Voor het besturen van een vereniging en het bijhouden van de ledenadministratie is het niet nodig dat u altijd de beschikking hebt over een computer. SolveIT biedt daarom een uniek product:

Het Cloudportaal.

Hiermee kunnen alle commissies en mensen die actief zijn voor de vereniging toegang krijgen tot de (web)applicaties die de vereniging gebruikt. Door de opslagmodule toe te voegen creëert u een Dropbox achtige omgeving zodat alle gegevens en documenten bij elkaar staan.

 

     Contact                              Offerte     

 

 

Cloudportaal: Zonder zorgen.

Ook uw leden hebben er voordeel van!

Bal

 

 • Beveiliging op het hoogste niveau.
 • Uw privacy, en die van uw leden, maximaal gewaarborgd.
 • Virussen en malware hebben het nakijken
 • Drastische vermindering op uw ICT-kosten
 • Wachtwoord problemen? Cloudportaal lost deze op. U hoeft maar 1x in te loggen voor ale lokale en cloudapplicaties (single sign-on).
 • U kunt werken op iedere laptop of computer. Het maakt dan ook niet uit of de mensen nu Windows, Ubuntu (Linux), MacOS of Chrome OS gebruiken.

Voordelen-vereniging

 • Uw cloudportaal bepaalt niet voor u, maar u bepaalt! Alles in eigen hand met de volledige controle over de Cloud en uw eigen netwerkdiensten. 
  Werken met het Cloudportaal geeft de ultieme vrijheid van bewegen, want alles staat op uw eigen lokatie. Veilig en vertrouwd met de maximale privacy voor u en uw leden.
 • Door het unieke concept van het Cloudportaal heeft u aan een webbrowser voldoende om 100% van uw werkzaamheden te kunnen doen. Hierdoor hebben virussen en malware het nakijken.
 • Het Cloudportaal bespaart u tot wel 70% aan ICT-kosten. De hardware-eisen zijn minimaal en het beheer wordt sterk vereenvoudigd. Het besturen en beheren van uw vereniging gaat veel simpeler. 

 • Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid staan bij Cloudportaal centraal.
  De 'Authenticatie service' is een standaard onderdeel van Cloudportaal en zorgt er niet alleen voor dat uw leden op een zeer veilige manier verbinden met het portaal maar zorgt ook voor toegang naar alle interne en externe (cloud) diensten met maar een wachtwoord.
 • Flexibel werken betekent voor veel verenigingen niet gebonden zijn aan plaats en tijd. Het Cloudportaal gaat nog een stap verder; u wordt ook apparaat-onafhankelijk. Iedereen kan direct met het Cloudportaal aan de slag op iedere willekeurige computer, laptop of Chromebook!

  Mocht u nu nog niet overtuigd zijn van de voordelen, dan maken wij met veel plezier een afspraak om de mogelijkheden live te demonstreren.

Zwemclub

 

Cloudportaal:

Beheer uw vereniging vanuit één portaal

Houd uw hoofd koel!

Cloudportaal.nl
Schepenveld 12-00
3891 ZK Zeewolde
Tel: 036-5222003
E-mail: Info@Cloudportaal.nl

Cloudportaal is een product van Solve Information Technology B.V.